• Kapelstraat 28 - 2540 Hove
 • 0483 10 93 33
 • info@trendywol.be

  En meer

  Ricorumi haakwerk

  Verras de kinderen, kleinkinderen of gewoon jezelf met de leuke figuurtjes van Ricorumi.

  Kom in de winkel de leuke patroontjes en vele kleurtjes ontdekken! Er is ook vulling voor de figuurtjes te verkrijgen aan €2,20 voor 200 gram.

  Badlinnen Lasa Pure

  Met 550 g/m2 wordt Pure gekenmerkt door zijn kwaliteit. Dit badlinnen heeft een zacht en volumineus oppervlak. Het is superabsorberend en kan door zijn tijdloos ontwerp en vele kleuren gecombineerd worden met de elegante sfeer van uw badkamer.
  In ons assortiment: washandje (€ 2,20), gastendoekje (€ 2,90), handdoek (€ 8,90), badhanddoek (€ 18,90), badlaken (€ 28,90), badmat (€ 11,90) en badjas (€ 55,00). Wij bieden u ook een saunahanddoek (€ 32,90) aan van 100x180 cm in de kleuren wit en taupe.

  Beenmode Wolford

  Wolford, the best tights for every woman.

  Wij verkopen de duurzame kwaliteitspanty's van Wolford in verschillende skintones en modellen.

  Benodigdheden

  U vindt bij ons alle benodigdheden om aan de slag te gaan.
  Wij bieden u breinaalden (hout, kunststof en aluminium), rondbreinaalden, breinaalden zonder knop, hulpnaalden, stekenhouders, stekenmarkeerders, toerentellers, wolnaalden, puntbeschermers, wolmolens, wolwasmiddel, haaknaalden, tunische haaknaalden, breizakken enzovoort aan.

  Brei- & haakboeken

  U vindt bij ons brei- & haakboeken van Katia: Accessoires, Essentials, Easy Knits, Urban, Sport, Concept, Kinderen, Baby en Babystories.
  Ook de boeken van Rico Design 'Lovewool' en 'Made by Me' kunt u bij Trendy Wol verkrijgen.

  Brei- & haakboeken Katia

  En verder nog ...

  Aanbiedingen: Laat u inspireren voor een nieuw werkstuk door onze aanbiedingen in de winkel in het centrum van Hove. Spring binnen, kom kijken én voelen!

  Cadeaubonnen: Een cadeaubon van Trendy Wol is een creatief geschenkje dat steeds in de smaak valt. Vanzelfsprekend kunt u zelf het te besteden bedrag bepalen.

  Afgewerkte modellen: In de winkel kunt u zich laten inspireren door verschillende afgewerkte modelletjes. Deze modelletjes worden ook te koop aangeboden.

  Trendy Wol

  Moderne wolwinkel én meer in het hartje van Hove

  © 2018 Trendy Wol All Rights Reserved. Designed by Van Reeth IT